Inschrijven trainingen voor Magister, MMP en Kwaliteitscholen Lees online

 


Beste collega,

Vanaf volgend schooljaar starten we weer met diverse incompany cursussen, workshops en trainingen Magister, MMP en Kwaliteitscholen. Deze vinden plaats op het OMO-bureau in Tilburg. Aanmelden kan tot vrijdag 28 augustus.
 
Magister trainingen
Magister heeft een groot aanbod aan trainingen voor verschillende doelgroepen. Heb je interesse? Meld je dan aan via Magister trainingen.

Meer weten over de Magister trainingen?
 Hier vind je meer informatie. Of neem contact op met Laura Minck via laura.minck@iddinkgroup.com of training@magister.nl of bel naar 058 - 298 71 71. Wil je op een andere datum een training volgen of er is een training niet doorgegaan? Bekijk dan de mogelijkheden op de trainingssite van Magister.

 
MMP trainingen
Haal meer uit het werken met data – Trainingen en Cursussen van TIG. Verdiep je vaardigheden in het kunnen werken met de Onderwijs Analyse App of de Onderwijs Resultaten App van MMP. Heb je interesse? Meld je dan aan via MMP trainingen

Meer weten over de MMP trainingen? Hier vind je meer informatie. Of neem contact op met Richard Spithoven via r.spithoven@tignl.eu of bel naar 085 – 018 51 50. Wil je op een andere datum een training volgen of er is een training niet doorgegaan? Bekijk dan de mogelijkheden op de trainingssite van MMP.

 
Kwaliteitscholen
Na het succes van vorig jaar heeft Kwaliteitscholen het aanbod incompany trainingen voor komend schooljaar uitgebreid.
  1. Basistraining onderzoek uitzetten (beginners of gevorderden).
    Ga je komend schooljaar voor de eerste keer met Kwaliteitscholen werken? Kies dan voor de beginnerscursus.
    Heb je al met Kwaliteitscholen gewerkt, maar wil je je kennis meer verdiepen? Kies dan voor gevorderden; 
  2. Resultaten opvragen;
  3. App waarderingskader inspectie, integrale borging van kwaliteitsaspecten. 
Heb je interesse? Meld je dan aan via Kwaliteitscholen trainingen

Meer weten over de Kwaliteitscholen trainingen of workshops?
Hier vind je meer informatie. Of neem contact op met Kwaliteitscholen via info@kwaliteitscholen.nl of bel naar 079 – 360 87 30. Wil je op een andere datum een training volgen of er is een training niet doorgegaan? Bekijk dan de mogelijkheden op de site van Kwaliteitscholen.


We zien je inschrijving(en) graag tegemoet vóór vrijdag 28 augustus!
 
Hartelijke groet,
Patricia de Bruijn
OMO-bureau

Praktische informatie
  • Deze uitnodiging is naar alle OMO medewerkers verstuurd. Overleg met je leidinggevende over het volgen van een cursus, workshop of training.
  • Als je je hebt ingeschreven voor een training kun je tot twee weken voor aanvang van de training kosteloos annuleren.
  • Wanneer er niet genoeg aanmeldingen voor een training zijn bestaat de kans dat deze niet doorgaat. Hiervan word je op de hoogte gebracht.
  • De opgegeven datum staat vast. Kun je niet en je wil de training toch graag op een ander moment volgen, dan kun je contact opnemen met de aanbieder van de desbetreffende training.
  • Mocht je je dubbel hebben opgegeven, dus via de site van één van de aanbieders én bij ons, dan graag zelf even contact opnemen met Magister, MMP of Kwaliteitscholen. Zo voorkomen we dat er dubbel gefactureerd wordt.
  • Bestaat de wens om op je school een training te laten verzorgen? Geef dit dan door via magistertrainingen@omo.nl of aan de trainer. Als de locatie een school wordt, dan is er contact tussen de school en de trainer/ aanbieder. Vanaf dat moment loopt het niet meer via het OMO-bureau.
  • Volg je twee losse trainingen op dezelfde dag? Geef dit dan door via magistertrainingen@omo.nl zodat er voor een lunch gezorgd kan worden.
  • Er wordt voor iedere deelnemer een laptop geregeld om de training te kunnen volgen, met uitzondering van de trainingen van begin september 2020. Op de andere data kun je altijd je eigen laptop meenemen, maar laat dit dan wel even weten.
  • De kosten voor de trainingen worden doorbelast aan de school.
  • Adres OMO-bureau: Spoorlaan 171 in Tilburg. Bij binnenkomst graag melden bij de receptie.
  • Kom je met het OV? Verlaat het station aan de centrum-zijde en loop naar rechts. Het OMO-bureau bevindt zich net voorbij het busstation.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan in garage Knegtel aan de Gasthuisring 60.