Onderwijs in coronatijd Lees online
Ons Middelbaar Onderwijs
Vol verwachting klopt ONS hart...
“Samen in dilemma’s duiken, maakt veel los”
Rubriek collega met passie
John Stuijk is docent Zorg en Welzijn op het Fioretti College in Veghel. John is lid van de OMO-werkgroep Burgerschapsestafette. “Wij laten zien hoe je in elk vak met leerlingen kunt praten over morele dilemma’s. Deze aanpak willen we als een olievlek verspreiden over heel onderwijsland.” Lees verder »
Onderwijs in coronatijd
Hoe gek het ook klinkt, maar corona inspireert ook. Docenten én leerlingen komen met mooie initiatieven. Voorbeelden hiervan zijn een ‘Outbreak Leerlingen Team’, een Microbit minicomputer die 1,5 meter zichtbaar maakt en leerlingen die in gesprek gaan met een intensivist. Een reflectie op onderwijs in coronatijd. Lees verder »
Deel jij jouw kennis?
In Koers 2023 is de ambitie geuit om binnen de vereniging van elkaar te leren. Dit kan door kennis te delen met elkaar. Wat werkt nu eigenlijk wel en wat werkt niet? Dat gaan we onderzoeken. Daarbij hebben we jouw hulp nodig. Lees verder »
Informatieweek Elektronische Leeromgeving
In het eerste kwartaal van 2021 is de aanbesteding van de Elektronische Leeromgeving (ELO). We stellen iedereen in de 'informatieweek ELO' van 7 t/m 11 december in de gelegenheid om zich ter voorbereiding op deze aanbesteding zo goed mogelijk te laten informeren. Lees verder »
ProMotion organiseert webinar Veerkracht
Inschrijven kan nog
Op 24 november organiseert ProMotion een webinar over het thema Veerkracht. Tijdens dit webinar gaat spreker Thijs Lindhout op interactieve wijze in op dit thema. Hoe blijf je veerkrachtig in tijden van crisis? Hoe kun je je veerkracht benutten en vergroten? Ben je erbij? Lees verder »
Laat je eindejaarsuitkering netto uitbetalen
Heb jij het formulier ‘regeling uitwisseling arbeidsvoorwaarden reiskosten’ al ingevuld? Doe dit vóór 30 november aanstaande. Het kan een wezenlijk belastingvoordeel opleveren. Wil je weten wat het precies inhoudt en hoe je het kunt aanvragen? Lees verder »
Kort nieuws
Wil je dagelijks onderwijsnieuws uit de media ontvangen? Klik hier
Agenda
16 t/m 20 november week tegen Kindermishandeling 
24 november webinar Veerkracht 
?? : Vol verwachting klopt ONS hart...
7 t/m 11 december informatieweek ELO