Uitnodiging - bijeenkomst Diversiteit en inclusie versnellen? Hoe dan?
4 november 2021 - 14.00 - 18.30 uur
Lees online

 

Ons Middelbaar Onderwijs

Uitnodiging
Diversiteit en inclusie versnellen? Hoe dan?

Donderdag 4 november 2021
14.00 - 18.30 uur

Bijeenkomst met Esther Mollema
Mis deze keynote speaker niet!

Esther Mollema laat zien wat je moet weten en begrijpen als je diversiteit en inclusie wilt gaan versnellen binnen jouw organisatie. Deze fysieke bijeenkomst is een vervolg op het eerder door haar verzorgde webinar van vorig jaar november dat inging op de onbewuste vooroordelen en mindbugs. Maar ook als je deze hebt gemist zal de bijeenkomst voor jou voldoende inspirerend zijn. Je kunt na haar keynote presentatie kiezen uit twee verdiepende sessies: ‘Equality by Design’ verzorgd door Erna Versteegden of ‘Inclusief leiderschap’ door Esther Mollema. Kortom: het belooft een inspirerende middag te worden die we informeel afsluiten met een borrel en Turkse hapjes.

Esther Mollema
Esther is oprichter van Direction Europe en het HPO Center. Naast de vele trainingen en masterclasses die ze geeft, is ze de auteur van o.a. ‘50% meer talent’ (genomineerd voor Managementboek van het jaar), ‘Succes in Veelvoud’ en ‘Onbewuste Vooroordelen’. TheNextWomen heeft Esther gekozen als een van de 100 meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Ben jij erbij?
Mocht je je nog niet hebben aangemeld doe dit alsnog via dit formulier. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. Het programma en laatste details ontvang je ongeveer een week voor de bijeenkomst.
Bevestiging niet ontvangen? Kijk even in de map ongewenste mail/spam.

Iedereen is welkom
Deze bijeenkomst vindt plaats in de LocHal pal achter het Centraal Station van Tilburg en is breed toegankelijk. Naast de genodigde leden van het netwerk Diversiteit en Inclusie, directieleden/vestigingsdirecteuren, middenmanagement en leden van de netwerken P&O en communicatie zijn alle medewerkers van de vereniging (OP én OOP), die zich bezighouden met diversiteitsbeleid of zich met dit onderwerp verbonden voelen, van harte welkom.  

Mocht je collega's kennen voor wie deze bijeenkomst ook interessant is, stuur deze uitnodiging dan gerust door.
 
Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met DNO (Directeuren Netwerk OMO) verzorgd.

Met vriendelijke groet,
Kerngroep kennisnetwerk Diversiteit en Inclusie OMO

Sasja van Lieshout, Fioretti College
Heidi Hoop, 2College Ruivenmavo
Fatma Yilmazel, Munnikenheide College
Diego van Steen, Varendonck College
Sylvia Langendam, OMO-bureau
Natascha van Iersel, OMO-bureau
Over het netwerk diversiteit en inclusie
We streven naar meer diversiteit in onze vereniging. Dit is van groot belang voor de kwaliteit van ons onderwijs, voor het aantrekkelijk blijven voor huidig en toekomstig nieuw talent en belangrijk in de beeldvorming voor onze leerlingen.
Inclusie gaat vervolgens over het inzetten van ieders uniekheid en talenten. Meer diversiteit, de inzet van inclusief leiderschap en een inclusieve cultuur ontstaan niet vanzelf. Dit netwerk wil hierin een stimulerende en inspirerende factor zijn.