Twee nieuwe gezichten bij het Leiderschapsontwikkeltraject
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
'Informatica is het vak van de ongekende mogelijkheden' 

 
 
Lees online
Ons Middelbaar Onderwijs
OMO biedt hulp!
Tanken, boodschappen doen en natuurlijk de energierekening. De inflatie is nog nooit zo hoog geweest. Sommigen kunnen deze prijsstijgingen financieel opvangen, maar helaas is dit niet voor iedereen mogelijk. Ook OMO biedt hulp! Lees verder »
Medewerkers in de spotlight
Collega's aan het woord over hun passie over het vak: Koen van den Eventuin vertelt over zijn filmpjes op YouTube. Armand Lejeune vertelt over het vak informatica en de ongekende mogelijkheden van het vak. In het interview van Booy Michielsen komen de spelletjes aan bod die in de lessen aardrijkskunde perfect te gebruiken zijn.
Nieuwe gezichten bij het LOT
Jacqueline Melis en Marie-Antoinette van Steijn zijn gestart als projectleider en programmaleider bij het Leiderschapsontwikkeltraject (LOT) van OMO. Dit programma  is ontwikkeld voor collega’s die de ambitie en potentie hebben om op termijn de functie van rector of algemeen directeur te vervullen. Lees verder »
Je bent sterker dan je denkt!
Op donderdag 29 september kwam Project Comeback, met niemand minder dan Nouchka Fontijn, voormalig bokskampioen naar het Van Haestrecht College in Kaatsheuvel. Project Comeback zet de grootste Nederlandse topsporters in op scholen om jongeren te helpen met mentale problemen, mede ontstaan door corona. Lees verder »
"Hartverwarmend en hartverscheurend"
Voor het eerst ontvingen de leerlingen van de afdelingen ISK/EOA de 'OMO-trots op prijs'. Het is alweer even geleden maar we kijken vol trots terug op deze hartverwarmende en hartverscheurende prijsuitreikingen. Lees verder »
Toe aan iets nieuws?
Loopbaanontwikkeling is niet alleen carrière maken, maar ook ‘bewegen’ in je loopbaan. De vereniging biedt je diverse mogelijkheden. Denk aan: taakverbreding, of juist specialisatie, een stapje terug doen of van functie of school veranderen. Solliciteren kan via SelfService.
Agenda
• 11 en 18 oktober online workshop phishing
• 12 oktober interactief event hoe behoud je je docenten?
• 13 oktober Meesterlijke Ontmoeting – Brainwash. Data, wat moeten we ermee? 
• 13 oktober bijeenkomst kennisnetwerk Burgerschapsonderwijs 
• 17 november conferentie ‘Betere toekomstkeuzes in onderwijs, opleiding en werk' 
Kort nieuws
Tolk of vertaaldienst nodig?
• Het is de Dag van de Leraar 5 oktober!
• De nieuwe statuten van OMO zijn op 21 september 2022 in werking getreden. 

• Wil je dagelijks onderwijsnieuws uit de media ontvangen? Klik hier