De OMO-wijzer is vernieuwd
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Werk mee aan het onderwijs van de toekomst! Lees online
Ons Middelbaar Onderwijs
Update cyberaanval Iddink
Donderdag 11 april heeft er een cyberaanval plaatsgevonden bij Iddink Learning Materials B.V. Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt om op detail in beeld te krijgen welke informatie precies gelekt is en welke oplossingen er zijn om de gevolgen te beperken. We brengen twee zaken extra onder de aandacht lees verder »
Je vindt alle informatie in de OMO-wijzer!
Belangrijke informatie, die voor alle OMO-scholen geldt, is te vinden in de OMO-wijzer. Deze is vernieuwd met een overzichtelijke A-Z pagina. Hierdoor is de toegang nog eenvoudiger en efficiënter geworden. Inloggen op ONS lastig? Hier vind je de startershandleiding.
Werk mee aan het onderwijs van de toekomst!
Vanaf september 2024 is het weer mogelijk om deel te nemen aan de broedplaatsen. Scan de QR-code op de afbeelding en lees meer over de actuele thema’s, resultaten van voorgaande jaren en bekijk de vernieuwde ONS-pagina. Lees verder en meld je nu aan »
Duurzaamheid - Zorg voor elkaar en de aarde 
‘Zorg voor elkaar en de aarde' is actueel. Het belang hiervan wordt gedragen door de volgende generatie en dat zien we terug in mooie projecten van onze leerlingen. Hierbij slechts een greep van wat er op de scholen gebeurt en de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren. Lees verder  »
Vereniging Brainportscholen
De 21 Brainportscholen vo werken vanaf nu samen als Vereniging Brainportscholen! Brainportscholen is elkaar kennen, de omgeving kennen en kennis delen. Lees verder »
Workshops Langstraat Academie 13 mei 
We nodigen alle onderwijsprofessionals van harte uit voor de workshops van de Langstraat Academie, waar we medewerkers bijscholen in pedagogiek, didactiek en welzijn. Bekijk de workshops en trainingen en informatie over de keynote-spreker Pieter Tops. Inschrijven kan via deze link of QR-code op de poster tot 6 mei! Lees verder »
LOT met TOL afgesloten
Vrijdag 5 april 2024 hebben LOT-genoten hun Leiderschapsontwikkeltraject succesvol afgesloten! Jos Kusters gaf de deelnemers naast een certificaat ook een tol mee als symbool voor Top Organisch Leiderschap. Lees verder »
Is Product Placement okay? 
Angelique Penners reikte op 4 april de OMO-praktijkprijzen 2024 uit. De leerlingen van het ZuidWestHoek College uit Ossendrecht gingen er, met hun werkstuk ‘Is Product Placement okay?' met de hoofdprijs vandoor. Daarnaast werden er nog vier prijzen uitgereikt. Lees verder  »
Hoe reis jij naar je werk?
Bij de totstandkoming van de cao OMO, is de wens uitgesproken om het mobiliteitsbeleid binnen OMO te verduurzamen. In samenwerking met Brabants Mobiliteitsnetwerk is er een enquête gehouden om meer inzicht te verkrijgen. Dank aan degenen die deze hebben ingevuld. De uitkomsten van de enquête vormen een vertrekpunt voor een nieuw, duurzaam mobiliteitsbeleid.

Kort nieuws
De snelste route naar een vast dienstverband 
Podcast Teams als ELO
Drie gouden medailles voor leerlingen van het Fioretti College!  
Het Theresialyceum start in het kader van Taalbeleid met de actie ‘boek in je tas’
Nieuwe broedplaats OMO voor sociale veiligheid zoekt deelnemers
Agenda
16 mei kennisnetwerk Burgerschap 
1 juni deadline inzenden OMO-trots op prijs
13/20 juni uitreiking OMO-trots op prijs op school
27 juni uitreiking profielwerkstukprijs vmbo-g/t, mavo, havo en vwo