Aanpassing inloggen AFAS Online/Selfservice
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Aanpassing inloggen AFAS Online/Selfservice   Lees online
Ons Middelbaar Onderwijs
“Aanschaf van leermiddelen is een vak apart" 
Rubriek collega met passie
Elle Maartense is coördinator leermiddelen op het Munnikenheide College en op het OMO-bureau. Elle is nauw betrokken bij het OMO-project Procesaanpak Leermiddelen. “De aanschaf van leermiddelen moet niet bij docenten liggen; die hebben het al druk genoeg.” Lees verder »
Leermiddelen schooljaar 2024-2025 besteld!
Er is hard gewerkt om de leermiddelen voor schooljaar 2024-2025 vanuit een veilige omgeving te kunnen bestellen. Dit is gelukt! Iddink is nog bezig om voor de scholen mogelijk te maken om tussentijdse bestellingen te kunnen verwerken en te plaatsen. Lees verder »

Duurzaam samenwerken aan frisse scholen
We hebben de ventilatiesystemen aangepakt in scholen van 15-25 jaar oud. Met elkaar werken we aan frisse scholen en nemen daarbij de leerlingen mee in de fascinerende wereld van de installaties. We leggen uit waar de lucht vandaan komt, hoe het door het gebouw wordt getransporteerd en, belangrijker nog, hoe we ervoor zorgen dat het veilig en gezond blijft op onze scholen. Lees verder »
Aanpassing inloggen AFAS Online/Selfservice
Vanwege veiligheidsredenen is inloggen in AFAS iets uitgebreid. Je ontvangt voortaan een tweecijferige code op de AFAS Online Portal. Om je inlog te bevestigen, vul je dit nummer in de AFAS Pocket in. Lees verder »
Wie is wie op het OMO-bureau
Vanaf vandaag is het interactieve organogram ‘OMO-bureau in beeld’ live. Je kunt gemakkelijk vinden wie werkzaam is in ieder team van het OMO-bureau en wat die collega voor werk doet. Dus heb je een vraag, neem direct contact op. Alle bureau-collega’s zijn maar één klik bij je vandaan. Lees verder »
Bezoek Europese scholen
Met financiële ondersteuning van Erasmus geven we bij 2College de professionalisering van collega's op een bijzondere manier vorm. In samenwerking met onze Belgische partner OZCS organiseren we thematische 'job shadowingsreizen' naar andere scholen in Europa. Lees verder »


Kort nieuws
Profielwerkstuk Lena en Julia leidt tot album én nummer op de radio: 'Vet!'
Maatwerktraject OMO-onderwijsassistent gaat van start!
Fleur Cerini waarnemend rector IVO Deurne
Podcast Teams als ELO met Frans Houter
Agenda
1 juni deadline inzenden OMO-trots op prijs
19 juni dialoogcafé Let's Connect
13/20 juni uitreiking OMO-trots op prijs op school
20 juni ledenvergadering
27 juni uitreiking profielwerkstukprijs vmbo-g/t, mavo, havo en vwo