Het jaarverslag 2015 van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs staat online! Lees online
Nieuwsbrief special
17 juni 2016

Nieuwsbrief special: jaarverslag 2015
Jaarverslag 2015: 'Onderwijs met overtuiging'
Op donderdag 16 juni heeft de ledenraad het jaarverslag van de vereniging over 2015 goedgekeurd, inclusief de jaarrekening. Het jaarverslag is gepubliceerd op www.omojaarverslag.nl. In het verslag vind je uitgebreide informatie over de ontwikkelingen bij de vereniging en de inzet en resultaten op de verschillende scholen.

Weer een goed jaar
We kijken terug op weer een goed jaar. De onderwijsresultaten blijven (opnieuw) stijgen ten opzichte van voorgaande jaren en in vergelijking met landelijke cijfers. De medewerkers zijn nóg positiever over hun werkomstandigheden dan twee jaar geleden en in toenemende mate gezond.
Er is veel aandacht voor waardengedreven onderwijs en voor de kwaliteitsontwikkeling, zowel voor de leerlingen als voor de medewerkers. De materiële omstandigheden zijn goed waardoor alle aandacht gaat naar het onderwijsproces. Meer daarover lees je in het voorwoord.

Werk maken van kwaliteit
Op veel fronten bevorderen we de kwaliteit van het onderwijs en de ontwikkeling van onze leerlingen en medewerkers. Een school is een omgeving waar zij gestimuleerd worden zich te ontwikkelen; door onder andere met en van elkaar te leren, eigen gestelde doelen na te streven en die te bereiken én samen het gesprek te voeren over onze identiteit. Hiermee geven we ruimte aan de ontwikkeling van de kwaliteit op onze scholen. » lees verder
Stel je eigen verslag samen


Het online jaarverslag maakt het mogelijk om snel en gericht, met een paar klikken, die informatie te vinden die je het meest interessant vindt. Je kunt zoeken op thema’s of via de inhoudsopgave. Bovendien kun je een eigen verslag op maat maken. Er is van elke school een korte terugblik op 2015 te vinden.

Wat vind jij ervan?

Wij zijn benieuwd wat je vindt van het online jaarverslag. Omdat we onze communicatie-middelen steeds weer willen verbeteren is die informatie voor ons erg waardevol. We ontvangen graag je mening of suggesties via de website van het jaarverslag.

Jargonverklaring
In het jaarverslag wordt hier en daar gebruik gemaakt van jargon dat in het onderwijs gebruikelijk is. Daarom heb je de keuze om de jargonverklaring, naar wens, aan of uit te zetten (rechts, onder 'pagina opties'). » lees verder